NPO
NTR
16 september 2019

 

De dromerige en zachtaardige puber Kamal werkt met zijn oudere broer Hatim als jongensprostituee op en rond Rotterdam Centraal. De ouders van de broers hebben geen idee wat zij allemaal uitspoken. Zij denken dat ze gewoon met vrienden op straat hangen en tieneractiviteiten ondernemen. Wanneer Kamal verliefd wordt op een mannelijke klant lijkt de situatie volledig te escaleren, waarna chantage de twee in de greep houdt. Zullen de broers kunnen ontsnappen aan de beklemmende wereld van de jongensprostitutie? Dit verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en feiten uit de wereld van de jongensprostitutie in Nederland.

 

Regie: Aiman Hassani

Scenario: Aiman Hassani, Britt Snel

Producent: Interakt

Met o.a.: Akram Tanna, Nizar el Manouzi, Sem Ben Yakar, Tobias Nierop, Chris Peters en Walid Benmbarek