NPO
NTR
26 januari 2017

Regie: Emma Westenberg

Cosmetisch arts Bonnie is nieuw in kliniek Planet Beauty. Ze heeft een idealistische kijk op haar vak: een perfect uiterlijk maakt mensen gelukkig en dat gaat haar niet gauw te ver. Snel stijgt haar populariteit onder cliënten. De trotse eigenaar van de kliniek, Guido, is tevreden. Ondertussen gonzen in de gangen van de kliniek geruchten over een prestigieus fellowship in Amerika, dat haar mannelijke collega's maar al te graag bemachtigen. Wanneer ze van receptionist Jay leert dat daaraan je succes en talent worden afgemeten, wil Bonnie nog maar één ding: naar Amerika. En daarvoor offert ze maar al te graag alles op - zelfs haar eigen vrienden.

Regie: Emma Westenberg
Scenario: Emma Westenberg & Sarah Arnolds
Producent: Viking Film
Cast: Sigrid ten Napel, René van Zinnicq Bergmann, Raven Aartsen, Tibor Lukacs, Oren Schrijver, Roman van der Werff, Wilke Durand, Vera Lesavoy