NPO
NTR
26 januari 2017

Regie: Rob Lücker

In Nederland legt de laatste gelovige het loodje. De blijde boodschap is uitgewerkt. Het Vaticaan is not amused en dreigt de arme bisschop met overplaatsing naar Siberië. Wanhopig bidt de bisschop om genade uit de hemel. En zie: Jezus Christus keert terug op aarde. Als de zaken toch niet helemaal zijn wat ze lijken, ondernemen de bisschop en zijn Islamitische bediende een gewaagd plan om de sceptische kardinalen in het Vaticaan van de terugkeer van de Messias te overtuigen. De wederkomst van JC blijkt ook uitstekend in hun snode plannen te passen. Helaas heeft de Messias zelf een hele andere agenda.

Regie: Rob Lücker
Scenario: Anne Hofhuis
Producent: Viking Film
Cast: Jappe Claes, Saman Amini, Mourade Zeguendi, Huug van Tienhoven, Vincenzo Failla, Beppe Costa, Arthur Veen, Idrissa Mbengue, Albert Secuur, Vincent Tijbout, Sytse Faber, Raf Mizrachi