NPO
NTR
26 januari 2017

Regie: Floor van der Meulen

Maandenlang heeft Neziha in angst geleefd om haar zoon Ismaël die naar Syrië is vertrokken. Dan krijgt ze het bericht dat Ismaël terug is; gevlucht uit Syrië wordt hij nu vastgehouden in Nederland. Van de rechter mag hij zijn strafproces, onder strenge voorwaarden, thuis bij zijn moeder afwachten. Neziha is vastberaden haar zoon zich niet een tweede keer te laten ontglippen en zet alles op alles om Ismaël zijn draai in de maatschappij weer te laten vinden. Maar hoe meer ze hem probeert te bereiken, hoe groter de afstand tussen moeder en zoon wordt.

 

Regie: Floor van der Meulen
Scenario: Jaap Peter Enderle
Producent: BALDR Film
Cast: Nazmiye Oral, Ali Sultan, Saman Amini, Tycho Posthumus, Loes Schnepper, Roos Drenth, Kaltoum Boufangacha, Walid Benmbarek