NPO
NTR
26 januari 2017

Regie: Giancarlo Sánchez

Iedereen maakt zich zorgen om de licht ontvlambare, zestienjarige Lieke die net haar moeder verloren heeft. Maar ondanks haar verdriet leeft Lieke helemaal op in het zwembad waar ze als groot schoonspringtalent geniet van de trainingen samen met haar coach Jorg. Lieke redt zich prima. Totdat Jorg besluit om nog een meisje te gaan trainen. De jaloerse Lieke probeert zich in te houden maar verliest langzaam maar zeker de controle over zichzelf. In de chaos die ze zelf ontketent wordt Lieke het meisje waar iedereen zo bang voor is - en zijzelf nog wel het meest.

 

Regie: Giancarlo Sánchez
Scenario: Jaap Peter Enderle
Producent: BALDR Film
Cast: Susan Radder, Tijn Docter, Bram van der Heijden, Megan de Kruijf, Marie-Mae van Zuilen, Joes Brauers, Richelle Plantinga