NPO
NTR

Regie: Mees Peijnenburg

Ze poetsen hun tanden, eten met mes en vork en proberen aardig en eerlijk te zijn. Maar wat Tomas, een teruggetrokken jongen van zeventien, en zijn felle zus Naomi echt graag zouden willen is moeilijk te vinden in de jeugdzorgwereld waar ze zich staande houden. In vaak abrupt gemonteerde, afwisselend intieme en harde beelden pakt dit drama het gevoel van dit leven in de pauzestand. Na een dramatisch voorval groeit het besef van hun belangrijkste houvast. Koningen zullen ze niet worden, maar als broer en zus hebben ze elkaar.

Regie: Mees Peijnenburg
Scenario: Bastiaan Kroeger
Camera: Jasper Wolf
Geluid: Taco Drijfhout
Producent: Pupkin Film

Cast:
Jonas Smulders, Olivia Lonsdale,Malou Gorter, Rifka Lodeizen, Ali Ben Horsting, Willemien Slot, Teun Kuilboer

Bekijk hier alle Credits van de film.

Prijzen:
Gouden Kalf voor beste tv-drama voor Mees Peijnenburg
Gouden Kalf voor beste acteur tv-drama Jonas Smulders