NPO
NTR

Regie: Joppe van Hulzen

Een wellness-centrum. Elke ruimte ademt perfecte harmonie, of in ieder geval de kans op het herstel ervan. Dan laat werknemer Jack tussen neus en lippen door aan de vrouw van de bedrijfsleider weten dat hij erover denkt om te vertrekken. Exit rust. Onder het ogenschijnlijk soepel lopende teamwerk gaan onvermoede stromingen schuil. De ware karakters komen tevoorschijn. Een minimalistische comedy of errors tussen de vier muren van een stoombad vol kleinmenselijkheid.

Regie: Joppe van Hulzen
Scenario: Magne van den Berg
Producent: Topkapi Films

Cast:
Maria Kraakman, Bram Coopmans,Porgy Franssen, Matteo van der Grijn,Nanette Edens, Judith van den Berg,Britte Lagcher, Koen Kreulen, Judith Hazeleger

Prijzen:
Nominatie Gouden Kalf beste acteur tv-drama voor Porgy Franssen