NPO
NTR
28 augustus 2014

Regie: Thomas Korthals Altes

Synopsis:
Finn (15) is een onbezorgde middelbare scholier tot hij op een dag zijn vader Roelof thuis aantreft, verkleed als vrouw. Roelof vraagt Finn dit geheim te houden, maar al snel valt het moeder Myla op dat Finn stiller en nerveuzer wordt. Op school trekt Finn zich steeds meer terug. Interesse van een meisje, Lizzie, wijst hij af. Wanneer bij Finn de schrik om het hart slaat als hij twijfelt aan zijn eigen aanleg, benadert hij Lizzie, die na enige achterdocht, op zijn interesse ingaat. Er ontstaat een prille relatie die Finn wegdrijft van de problemen thuis. Maar bij de eerste vrijpartij slaat bij Finn de schaamte en twijfel toe.

Scenario: Maarten Lebens
Camera: 
Marc de Meijer
Producent:
Pupkin Film
Cast:
 Jelmer Ouwerkerk, Remko Vrijdag, Susan Visser