NPO
NTR
22 augustus 2014

Regie: Stefano Odoardi

Synopsis:
Mira werkt als valkenier op de vuilstort. Ze is als enige vrouw goed opgewassen tegen deze door mannen gedomineerde wereld. Tot er een dode baby op de stort gevonden wordt. Er wordt al snel naar Mira gekeken. Dat lijkt absurd, ze is niet zwanger geweest. En hoe sterker de insinuaties, hoe stelliger zij wordt in haar ontkenning. Wanneer het tot een confrontatie met de mannen komt, ontsnapt haar valk. Dit verlies maakt haar in de war en ze begint langzaamaan zichzelf te twijfelen. Bijgestaan door Loek, haar slechthorende buurjongen, houdt ze zichzelf staande totdat de waarheid ook voor haar niet langer te ontkennen valt.

Scenario: Sytske Kok
Camera: Adri Schrover
Geluid: Marten Negenman
Montage: Nathalie Alonso Casale
Producent: Lemming Film

Cast: Sanneke BosSerge PriceRaymond ThiryErgun SimsekTeun Kuilboer,Johnny de Mol, Patrick Brunsveld, Mouna Goeman Borgesius, Fred GoessensMarieke de Kleine