NPO
NTR
22 augustus 2014

Regie: Jenneke Boeijink

Synopsis:
Jarenlang heeft oorlogsfotograaf Vincent in alle crisisgebieden van de wereld gewerkt. Terug in Nederland merkt hij dat die ervaringen hun tol eisen. Zijn gevoel van ontheemding, aangewakkerd door zijn slapeloosheid, wordt steeds sterker. Zijn nieuwe werk, zijn familie, zijn maatje van vroeger, zijn vriendin waar hij zo graag bij wilde zijn, het doet hem allemaal niets. Wanneer pijnlijk duidelijk wordt hoe groot de kloof is besluit hij alles achter zich te laten.

Scenario: Thibaud Delpeut
Camera: Gregg Telussa
Geluid: Hein Verhoeven
Producent: Corinno Media

Cast: Roeland Fernhout, Ricky Koole, Reinout Bussemaker, Pierre Bokma, Ward Weemhoff, John Buijsman, Judith Noyons, Gonny Gakeer, Astrid van Eck, Marja Kok, Han Kerckhoffs, Ada Nwosu, Romy van der Vaart.