NPO
NTR
22 augustus 2014

Regie: Natasja André de la Porte

Synopsis:
Thijs is geslaagd voor zijn eindexamen. Het is stralend weer, de sproeten op de rug van zijn vriendin lijken op sterrenstelsels, hij zeilt met vrienden, het is zomer. Als Thijs' gescheiden vader plotseling in het ziekenhuis wordt opgenomen neemt Thijs het niet serieus. Zijn vader gaat niet weg. Niemand gaat weg. Scheidingen bestaan niet. Beter dromen dan vechten. Maar het is niet tegen te houden. Terwijl de zon keihard verder schijnt moet Thijs dubbel afscheid nemen: van zijn vader en van zijn eigen vaderrol in huis.

Scenario: Natasja André de la Porte
Camera: Adri Schrover
Geluid: Jaap Hermans
Producent: Pupkin Film

CastHouk van Warmerdam, Susa Andrea,Monic Hendrickx, Indra Cauwels, Tim Senders, Pieter van der Sman,Angelique de BruijneBert Luppes