NPO
NTR
22 augustus 2014

Regie: Sacha Polak

Synopsis:
Een melancholieke vader-zoonvertelling die begint op het moment dat Jacob te horen krijgt dat zijn vader Kees weer begonnen is met drinken en uit een kliniek opgehaald dient te worden. Jacob neemt zijn vader mee naar een bungalowpark in het zuiden van het land. Op deze plek, waar ze vroeger als gezin gelukkig waren en de verleiding van drank minder sterk zal zijn dan thuis, hoopt Jacob opnieuw contact te kunnen krijgen met zijn vader. Kees herkent zijn zoon niet, het contact verloopt stroef en bij de eerste de beste gelegenheid weet Kees een blikje bier te bemachtigen. Jacob beseft dat de enige en tegelijkertijd laatste manier om werkelijk contact met zijn vader te kunnen krijgen, is als ze samen gaan drinken. Dit doen ze, vol overgave.

Scenario:
Bastiaan Kroeger
Camera: Daniël Bouquet
Geluid: Jaap Hermans
Montage: Katharina Wartena
Producent: Ijswater Films

Cast: Jochum ten HaafHans Dagelet