NPO
NTR
22 augustus 2014

Regie: Wolke Kluppel

Synopsis:
Freddy's oude voetbaldromen liggen al jaren op de bodem van een grote kuil in de huiskamer, van waaruit de kapotte riolering hem als een open wond aangaapt. Zijn vrouw Elza is voornamelijk sikkeneurig en boos. Hun dochter Cornelia, een meisje met downsyndroom, moet zich redden met nagenoeg geen aandacht en liefde. Dan komt er een kind uit de lucht vallen. Niet zomaar een kind, het is een prachtige, zwarte baby. Het is alsof het leven hen een tweede kans biedt. Als echter blijkt dat de jongen bij donderslag steeds zeven jaar ouder wordt, komt het gezin in een stroomversnelling terecht die beroep doet op ieders vermogen en onvermogen.

Scenario: Neske Beks
Camera: Jaap Veldhoen
Geluid: Alex Booy
Montage: Sander Vos
Producent: Ijswater Films

Cast: Bart KleverWimie Wilhelm, Carlijn Diekerhof, Jerome Westermann, Dalorim Wartes